Functional Personal Trainer

Bewegen is goed, goed bewegen is beter!

Vaak genoeg zal je de gedachten hebben gehad als “moet ik nu weer naar de sportschool?” “Ik kan toch ook morgen gaan.” “Ik ben moe.” Het hebben van “weinig tijd” is met stip het nummer één excuus om niet te gaan trainen. In plaats van dat je dan gaat trainen omdat het goed voor je is en omdat je het leuk vind, voelt het als een opgave en zie je het als een verplichting in plaats van ontspanning. Personal training is dan de uitkomst!

Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert. Het kost weinig tijd, je hebt slechts 2 (tot 3) keer per week een uur trainen nodig. Door die 60 minuten effectief te gebruiken en daarna goed te herstellen ben je gegarandeerd een stap dichter bij jouw droomresultaat. Doordat je personal trainer weet wat goed voor jou is, train je de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit, met een optimaal resultaat binnen een realistische termijn.

Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling.

Wil je fitter en sterker worden, afvallen of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt maar lukt het niet alleen? Persoonlijke en professionele begeleiding maakt het verschil! Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help je graag ze op een gezonde manier te behalen en deze ook op lange termijn vast te houden. Je bent tot meer in staat dan je zelf waarschijnlijk denkt!

Kennismakingsgesprek

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen en kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Zo krijgen wij een goed beeld van elkaar en krijg je een gratis advies over je huidige gezondheidssituatie. Is de prettige klik er, dan maken we een vervolgafspraak voor een intake.

Intake

Hierin worden de intakeformulieren en medische vragenlijst ingevuld. Daarna volgt een persoonlijke test en een lichaamscompositiemeting. Hierin maken we een meting van jouw beginsituatie en aan de hand van deze gegevens stellen we je persoonlijk trainingsprogramma op.

Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma wordt gestart op de gewenste locatie d.m.v. leuke en uitdagende trainingen op een manier die het lichaam begrijpt en afgestemt op jouw situatie en behoefte.  In deze trainingsperiode zullen wij meerdere keren evaluatiegesprekken voeren en eventueel een testmeting aangaan.

Personal training is er voor iedereen die wil werken aan zijn/haar lichaam.