De afbeeldingslinks op deze pagina openen in een nieuw tabblad

‘SPORTSTUDIO WORKOUT’

Sportstudio Workout in Bleiswijk staat voor een open en gemoedelijke sfeer, professionele begeleiding, een breed aanbod van groepslessen, moderne apparatuur en een gezellige ambiance.

Wil je een eerste indruk krijgen van Sportstudio Workout, kijk dan rustig rond op hun website.

Met een diploma van SCHOTT & CO kun je echt aan de slag!!

In 2002 kwam ik in contact met Carel Schott en Coriene Lodder, de drijvende krachten achter SCHOTT & CO. Het klikte meteen en ik besloot nog in dat jaar bij hun de boel onveilig te maken.

Na vele vreugdevolle arbeidsjaren in mijn praktijk was ik in 2017 toe aan het opfrissen en uitbreiden van mijn kennis. Op hun website vind je alle informatie voor een studie die bij jou past!

‘GELUKKIG GEZOND’

Voor aanvragen in regio Papendrecht verwijs ik je graag door naar collega Esther Romeijn van praktijk “Gelukkig gezond”

Als gecertificeerd voedingscoach en personal trainer helpt zij jou een gezond eetpatroon aan te meten waarbij verantwoorde en lekkere voeding centraal staat én waarbij je kunt blijven genieten. Met behulp van diverse tips en adviezen op het gebied van voeding én beweging krijg je van haar de handvatten om jou je nieuwe eetpatroon eigen te maken zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Jullie gaan samen aan de slag dat gezonde gewicht te bereiken en ook vast te houden.